Drone Awards 2016

DRONES.nl gaat jaarlijks op zoek naar de beste drone video’s van afgelopen jaar. De website wil hiermee graag drone video’s van Nederlandse bodem in de schijnwerpers zetten. Vanaf 2016 is er een Drone Award te verdienen in twee verschillende categorieën: Luchtfotografie en Racing.

Stemmen

De nominaties voor de Drone Awards 2016 zijn inmiddels bekend. Het is tot en met 30 november mogelijk om je stem uit te brengen op je favoriete luchtfotografie- en dronerace video. Per categorie wint de video met de meeste stemmen een Drone Award. Wanneer je nu je stem uitbrengt maak je kans op een Blade Inductrix FPV drone, beter bekend als Tiny Whoop!

Uitreiking

Nadat alle stemmen zijn geteld worden begin december de winnende video’s van de Drone Awards 2016 bekend gemaakt op deze website en op DRONES.nl. Zowel de winnaar in de categorie Luchtfotografie als de winnaar in de categorie Racing ontvangen naast een award en eeuwige roem een cheque t.w.v. 250 euro te besteden bij een droneshop.

Indienen

Om kans te maken op een nominatie dien je jouw zelfgemaakte drone video in te dienen via DroneAwards.nl. Het is niet meer mogelijk om video’s in te dienen voor de Drone Awards 2016. Via het aanmeldformulier kun je wel alvast video’s indienen voor de Drone Awards 2017.

Drone Awards

De Drone Awards zijn een initiatief van DRONES.nl en in 2014 in het leven geroepen. De winnaars van afgelopen jaar zijn bekroond als ‘Drone Video van het Jaar’ doordat zij het meeste aantal stemmen voor hun video hebben binnengesleept.Breng je stem uit »


De jaarlijkse Drone Awards worden georganiseerd door